- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMBÓ
aktív tag
Valóban nagyon hasonló a config, csak annyi a különbség, hogy nekem van benne 1 SB Live, 1 Leadtek TV tuner, 3 HDD és 2 optikai meghajtó plussz még pár venit..
De akkor elképzelhető hogy 150-200 között megéri töltögetés mellett.
Köszi a linket, így már lehet nem veszek másik gépet!!
-
RAMBÓ
aktív tag
CSé.
Nos már jóval fentebb írtam egyszer kétszer a topikba, de akkor még az Athlon 64 3700+ configom volt meg. Most a lent olvasható config van és nekem is nagy gond a fogyasztás, mivel az esti játszogatás mellett szinte egész nap csak tölt a gép.
Én számolgattam mostanság, hogy ez ami most megvan olyan 250-300W körül fogyaszthat ami olyan havi 5-6-7ezer forint körül mozog. És még nem is megy egyfolytában. Ez az energiamenedzsment dolog nem oldotta meg a problémámat, de találtam másikat:
Bemegyek a boltba és veszek 1 micro ATX lapot integrált VGA-val, egy Intel Celeron D420/440 procit és 512 ramot. Táp, ház, 1 vinyó van itthon. Ezzel a fogyasztás töltögetés mellett olyan 100-120W közé esik. Tehát ha csak 150W-ot spórolok óránként az is jó, mivel így is bőven felére fog esni a fogyasztás. Ez a mutatvány pedig 20k körül van, amit pár hónap alatt visszahoz, és még van egy másik gépem isTudom, hogy nem teljesen a témába vág, de ez is egy érdekes alternatíva azoknak akik sokat töltögetnek.
-
RAMBÓ
aktív tag
CSé!
Srácok kellene nekem 1 kis segítség!!
Otthoni gépem egy ASUS A8N-SLI SE/3700+ San Diego/512Mb Kingstone. Már régóta próbálom működésre bírni a Cool'n'qiuet funkciót, de sehogysem sikerül. Biosban be van kapcsolva, Energiagazdálkodás minimumra van véve, driver felrakva és mégsem akar működni mert állandóan 2200Mhz-en jár. Annyi még hogy be van kapcsolva a biosban a Q-Fan Controller, de mielőtt bekapcsoltam volna azelőtt sem ment a coll'n'quiet úgyhogy sztem semmi köze hozzá!
Ha valakinek van valami ötlete miért nem megy, megköszönném ha segítene!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest