Aktív témák
-
Magic
tag
Egyszrű, ha Samsung memóriák vannak rajta. K4D261638E-TC40, ha ezt írja akkor 4ns-os :D, ha TC50, akkor 5ns :((. Más fajta memóriáknál Google-be beírsz valami serial számot ami a memórián van és majd megtalálod. Én RivaTunert használok tuninghoz. PowerStrip-hez is találtam Crack-et, de az nem jön be annyira.
-
Magic
tag
Hali! Én már nyitottam topicot erről, ha nem vetted volna észre! Nekem 4ns-os memóriával van szerelve. Találtam ugyanilyen memóriával szerelt 5600 Geforce-t és ott a memóriákon passzív rézhűtés is volt, amit 275-ig is felhúztak :D. Én is akarok rá szerelni és majd várom az eredményeket. Biztos 5ns-os memóriák vannak a tieden?
Aktív témák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest