- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destr4ct
aktív tag
válasz
TaNbEaRo
üzenetére
Az igazság az, hogy még én sem ástam bele ebbe a témába nagyon magam, és a scriptet sem én írtam teljesen.
Gondoltam, ha már a zhuodashi nem tud rootolni, akkor keresek valami alternatív módszert. A Window N70HD tablet elég hasonló, és azzal kapcsolatban kezdtem el kutakodni. Végül találtam egy ilyen "scriptcsomagot" amiben sok különféle rendszermódosító művelet volt pl. flash és flash engedélyezett böngésző telepítése, felesleges kínai vackok meg beviteli módszerek eltávolítása, dalvik cache törlés, stb.
+ közöttük volt a rootolás is. Azzal tettem egy próbát, és szerencsére működött.Szóval ezt kiszedtem és megcsináltam úgy, hogy önmagában is működjön (ha az adb már látja az eszközt). És csak az ehhez szükséges fájlokat csomagoltam a zipbe. (A teljes csomag amit találtam van vagy 40Mb egyébként)
És csak épp így esett, hogy a supersu van hozzácsomagolva, és hogy azt telepíti.
Egyébként szerintem érdemes lenne az új nyílt forráskódú Superuser-t belerakni. De azt lehet telepíteni simán play store-ból, és a supersu-t meg uninstallálni.A busybox-nak nem tudom teljesen, hogy mi a szerepe a rootolás szempontjából. Azt tudom, hogy rengeteg linuxos/unixos program, parancs van belecsomagolva, hogy ne külön fájlokban legyenek. Lehet, hogy azért kell ezt is módosítani, mert ebben is benne van a su parancs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Linux Mint
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest