- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
FoxiestFox #27 üzenetére
Összes 1800 és 3000 elektronika 2KRO
'92 előtt gyártott 1000-ekben még NKRO PCB volt.Esetleg világos házas modern billzet egy szürke-bézs sakktáblás kupakszettel?
(Még nem értem rá szétválogatni a tegnap jött XMI szettjeimet) -
nyunyu
félisten
válasz
FoxiestFox #22 üzenetére
Cherry G80-1800 néven keresd, ez konkrétan egy '01-es G80-1800HAMUS modell, egyik utolsó, amit még a klasszikus doubleshot Cherry kupakkal szereltek és még AT csatija volt.
10 évvel későbbi G80-1800LPCDE tesóit lehet használtan találni német oldalakon, de azok sokkal gagyibban néznek ki, meg azokon már PS/2 vagy USB van.
Viszont ezek szigorúan 2KRO-k, ne akarj rajtuk játszani.
Ha jól emlékszem 99%-uk MX Black kapcsolós, alig 1-2 spéci szériát szereltek mással. (trackballos Compaq 11800/11900 volt MX Brown?)De szerintem a modern 1800compact billzetekkel, mint az Akko 3098B+ jobban járnál, igaz utóbbiakból már csak USB van, meg a 2000-es nagy blackout előtti billzet színséma se jellemző rájuk.
-
nyunyu
félisten
válasz
FoxiestFox #10 üzenetére
Pár mecha, mindenféle méretben, színben, formában, ami éppen a kezem ügyébe került:
Azért a gépelési élmény teljesen más egy modern mechán, mint a bal oldali 20-30 éveseken.
(Tényleg, a korelnök '91 Cherry 1000 lemaradt a képről, mert nem emlékszem, hova tettem.)Jobban szeretem a nemrég vett Feker Alice98 Pro-t vagy az Akko 3098B-ket használni, mint a többit, iszonyúan sokat fejlődött a billzet piac az elmúlt 5 évben.
(Kövezzetek: Ducky One2 szerintem sose volt jó, max a Razer meg Logitech kínálathoz képest jobb.) -
nyunyu
félisten
Már bánom, hogy a kétezres években nem vettem tartalékba egy táskányi billentyűzetet.
Ja, hogy még nem vettél Vaterán egy egész szatyor billentyűzetet?
Vagy német aukciós oldalról négyet, ami aztán a posta faszsága miatt visszament a feladóhoz?
Esetleg kínai oldalról közvetítőn keresztül egy 20+ éves szörnyet, ahol csak a szállítás 2x annyi volt, mint a 2,5 kilós levélnehezék?
Nem túrtad a bolhapiacokat, hátha találsz valami jót?Nem vagy elég hardcore arc, hess a játszóterünkről.
(Csak tudnám, miért van itthon egy köbméter billentyűzet alkatrész.
Pedig 2-3 éve a gumidómok kb. felét kiselejteztem, meg már vagy 4-5 éve nem én vezetem a helyi pimpmykeyboard klubot) -
nyunyu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged