- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
Valamelyik arc kártya is így jött nem?
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
LordyDaVidra #10 üzenetére
Valami ilyesmiből kéne állnia egy normális ház oldallapjának, rajta 1 db mindent lefedő óriásventivel. Ehelyett van akvárium meg rgb...
-
Teasüti
nagyúr
Ez miért jobb, mint egy hőcső?
Úgy tudtam a legjobb hőcsöves megoldások simán felveszik a versenyt egy hűtőblokkal. Persze ha van hova leadni a hőt. De ez esetben egy 4 slot-os léghűtésnél ez sem nagyobb felület. -
BandiT85
aktív tag
válasz
LordyDaVidra #10 üzenetére
Szintén zenész, bár csak egyszer kell megvenni, utána mindenre elég (ráadásul kvázi némán). Nekem a bányászkorszakban volt hogy 6 kártyát hűtött a MO-RA.
-
-
fatpingvin
addikt
sikerült egy dizájnban egyesíteni a víz és a léghűtés összes hátrányát, gyakorlatilag mindkettőnek az előnye nélkül (nagyjából csak a nagy heat mass-t tudom elképzelni mint előny...)
szép munka. az Apple is csinált anno ilyet, döglöttek is sorra a PowerMac Quad-ek... -
Bossp
addikt
válasz
Neovenator #2 üzenetére
Normális házban nem marad 1 pillanatig sem
pl Fractal Torrent.
-
Silenzio
addikt
Még ez se kell, elég egy kábel, meg egy csati. Meg persze a tápot meg kell oldani.
De vannak egészen extrém megoldások is, jellemzően bányászni. -
PTM
aktív tag
De hát ilyen eddig is volt, itt találsz listát is.
-
fecke78
senior tag
Lassan eljőn az ideje a videokártyát a házon kivüli elhelyezésének . Szerintem életképes ötlet
-
Neovenator
senior tag
Ön-tökönlövés lvl.9999?
Mi értelme egy vizes megoldásnak, ha ugyanúgy befelé távozik a hő a házba és megfőzi a gépet...meg a kártyát is? Ja, hogy semmi! Csak a szokásos...de jól néz ki... -
Dr. Akula
félisten
Ezeket a kártyákat úgy 1.5 éve kellett volna piacra dobni, most már inkább az 5000-esekre flexeljenek. Ha ennyit késnek, akkor pont beérik a startot ha már most elkezdik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest