Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Érdekes, mert garanciális időn belül ill. szavatosság első 6 hónapjában is az eladó feladata bizonyítani, ha nem gyári a hiba.
Ez az elv, a gyakorlatban viszont nyilván bármire mondhatnak bármit... (nem jól fogtad
), szóval mégis kiszolgáltatott az ember. És jellemzően itthon sok szervizben ez megy.
-
Anno próbáltam venni ASUS laptopot. Az elsőnél nem működött a kijelző háttérvilágítása, 1 óra után visszavittem. A második csak úgy ültében konstans túlmelegedett, ahogy néztem, tisztes overvoltot raktak rá BIOSból, csak épp hűtést nem méreteztek, szóval azt is visszavittem, aztán vettem mást.
(Lenovot, annak fél éves korában eltört a panelje belül miközben a tokjában csücsült, de gariban cserélték mert a fedlap és a hátlap is sértetlen volt)
-
Dragon3000
nagyúr
Az asus volt a szemét vagy a bolt? Még 775-ös időszakban elszállt a gigabyte alaplapom annyitól, hogy az 1066MHz xmp profil engedélyezve lett, visszavittem garanciás ügyintézésre, majd 1 hét után közölte a bolt, hogy buktam a garanciát mert sérült az egyik érintkező a foglalatban. Hülye voltam mert nem készítettem képet leadáskor róla, én nem ejtettem bele semmit, cpu ki egyből vissza a takaróműanyag, hogy ne sérüljön semmi, gondolom a szervizben elbaszták aztán ennyivel elintézték. Vissza lett hajtva azaz 1 láb és fél évvel később elfogadták, aztán levásárolhattam az árát.
A linkről, nem újdonság, több márkánál is voltak már ilyen szarságok, pl msi-nél, amikor csak a ramok felét fedte be a pad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest