- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Erre elég lett volna egy klasszikus ventirács is, ami nem fogja el a légáram felét mint a képen látható megoldás. De szerintem még az is felesleges. Minden táp tele kell legyen feltűnő "vigyázat életveszély!" jelzésekkel. Aki nem tudja hogy mit csinál, az ne piszkálja.
Nonszensz, hogy ott tartunk hogy az akkumulátorra rá kell írni hogy "vigyázat nem ivóvíz", a nylonzacskóra hogy "nem gyerekjáték", az erdőből meg ki akarnak tiltani "az én védelmem érdekében" nehogy megcsússzak vagy rám essen egy faág, a táphűtés hatékonyságát meg tönkretenni hátha egy hülye áram alatt nyúlkál bele, vagy nem tudja hogy a kondik feszültséget tudnak tárolhatnak. Holott az egész reform célja épp a hűtés hatékonyságának javítása.
40 éve tudtuk, hogy meg kell tanulni a dolgokat használni, érteni, és odafigyelni a saját védelmünk érdekében. Ma meg lassan ott tartunk, hogy ha valamire nincs ráírva hogy veszélyes, akkor az egyszeri fiatal kinyírja magát vele mert "épp el volt varázsolva". -
Ixion77
addikt
Tetszik. Csak azt nem értem, hogy a venti alá minek az a lyuggatott fémlap.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ZS800 technikailag nem tekinthető szabványos tápnak, mégis beépíthető lesz az SFX táphelyekre.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest