Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Erre elég lett volna egy klasszikus ventirács is, ami nem fogja el a légáram felét mint a képen látható megoldás. De szerintem még az is felesleges. Minden táp tele kell legyen feltűnő "vigyázat életveszély!" jelzésekkel. Aki nem tudja hogy mit csinál, az ne piszkálja.
Nonszensz, hogy ott tartunk hogy az akkumulátorra rá kell írni hogy "vigyázat nem ivóvíz", a nylonzacskóra hogy "nem gyerekjáték", az erdőből meg ki akarnak tiltani "az én védelmem érdekében" nehogy megcsússzak vagy rám essen egy faág, a táphűtés hatékonyságát meg tönkretenni hátha egy hülye áram alatt nyúlkál bele, vagy nem tudja hogy a kondik feszültséget tudnak tárolhatnak. Holott az egész reform célja épp a hűtés hatékonyságának javítása.
40 éve tudtuk, hogy meg kell tanulni a dolgokat használni, érteni, és odafigyelni a saját védelmünk érdekében. Ma meg lassan ott tartunk, hogy ha valamire nincs ráírva hogy veszélyes, akkor az egyszeri fiatal kinyírja magát vele mert "épp el volt varázsolva". -
Ixion77
addikt
Tetszik. Csak azt nem értem, hogy a venti alá minek az a lyuggatott fémlap.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest