- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Ferkoboy jelentkezz....már telszámot is küldtem és még nem válaszoltál hogy mizu lesz...
-
TommyGun
őstag
Na találtam egy windows alólit ami siker
Siker mert nem sipákol az elején de még mindig csak 1,8-as a procc a windowsban bár mostmár a biosban rendesen felismeri mekkora l1 l2 kess van benne.....lehet downgrédelni kell willamate CPUra...
-
TommyGun
őstag
Nah találtam valamit
Bővebben: link
itt a BIOS rész alatt annyi szar van
Most mégis melyik micsodamivel az enyim D5s ezért gondolom a D500-as sorozat....de végülis ha jól látom mindegyik egy halom típust támogat....csak tudnám most mégos melyikkel kell biost upgradelni
-
TommyGun
őstag
Szasztok
Van nekem egy ilyen a címben szereplő gépem...
Ez egy komplett pc, gyárilag egy 1,5/400/256-os willamate magos P4 volt benne...
az alaplap i845 és SD-ramot lehet csak belerakni....van is benne 2*512/133 kingston
A lényeg hogy upgrédeltem a procit benne egy 2,4/533/512-es NW-re... a probléma az hogy 1,8-asnak látja a procit magyarul 400-as FSB-vel kergeti, a bootnál ki is írja hogy cpu mikrokód probléma....ha nyomok egy F1-et hogy nyugtáztam megy tovább és hibátlanul működik a dolog.....XP nem fagy semmi gáz csak alulhajtva van a gép, meg lehet hogy nem mindent használ ki a lap az NW magbból....de megy
A helyzet az hogy nem tudom igazából beazonosítani a cuccomat a HP weboldalon mert a címben szereplő adatokon kívül semmi part number vagy más nincs rajta.....
D5s/P1.5/20j/p/256c/6 HUNG illetve egy sorozatszám....de semmi más.....mellesleg TNT2 van benne
Gondolom egy Bios frissítés elég lenne neki hisz a 133-as FSB-hez elvileg elég lenne a 133-as SD-ram.....
Ha esetleg valakinek van ilyen gépe és vagy jártas ezen PC-k buherálásában az kérem segítsen mert semmit nem találtam róla a HP/Compaq weboldalán.....
Haveromnak régebbi PCje van még P2/500-as neki ment a frissítés, megtalálta leszedte csinált egy bottfloppyt a progi és magától megcsinálta.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest