- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
A monitor jó, mert most egy P1-es pótgéppel tökéletesen fut, memóriára tom, hogy érzékeny, tapasztaltam, de most nem cseréltem, szal az biztos hogy nem, még van egy tippem bár nem tom mi lehet az összefüggés: esetleg a táp lehet szar, mert az meg igen gagyi 250w-os, meg ha nincs tök áramtalanítva, akkor néha gondol egyet és csak úgy bekapcsol, egy PII alaplap meg el sem indult vele, bár ott lehet, hogy az alaplap is szar volt! Szal nem lehet esetleg, hogy a táp túl sok, vagy éppen kevés feszt ad az alaplapnak, amit a videó vezérlő így reagál le? Egy másik videó karival már ki akartam próbálni, csak az a gond, hogy az alaplapban integrált van, és mivel alapból ezt egy irodai gépnek szánták, csak PCI csati van benne, nekem meg csak AGP-s meg ezer éves SCSI karim van! DE ha itt nem lesz valami ötlet, akkor muszáj lesz valahonnan beszereznem egy PCI-os karit, csak reméltem, hogy valaki tudja esetleg tapasztalatból, hogy mi lehet a probléma!
-
net84
őstag
Esetleg nem tettél bele új memóriát? A Compaq nagyon ''szemét'', de jó cucc. Van nekem is egy full Compaq gépem.
Próbáld meg régebbi 100Mhz-es SD rammal, mert bizonyos típusokra alergiás az alaplapjuk.
De ennek ellenére lehet videókártya hiba is... -
DukeFX
tag
Leginkább a monitor sz@rhatott be.
-
@aMoRF
tag
De azért a monitort sem árt ellenőrizni.... kábel... másik moncsival a gép.... :)
-
@aMoRF
tag
A VGA kipurcanása lehetséges... proba egy másik karival.... !
-
Flashy
veterán
szerintem meg gondolatkísérlettel nem megoldható a probléma, próbálgasd és kiderül. bios vírus nem valószínű, inkább valami hardver.
-
eddie303
őstag
Szerintem érdemes compaq.com-on érdeklõdni, van live-chat support, az megoldhatja...
-
Tommmysun
aktív tag
Helló mindenkinek, a problémám a következő: Hozzájutottam egy PIII Compaq alaplaphoz, amit apámnak össze is dobtam, egy-két hónapig ment is rendesen (bár nem igazán találtam hozzá rendes videó, meg hang drivert), aztán amikor bekapcsoltam legutoljára, már be se tudott bootolni a gép, mert rögtön bekapcsolás után, elkezd vibrálni a beköszönő kép! A kérdésem az lenne, hogy ez az alaplap hibája esetleg az integrált videó kártya purcant meg, vagy lehet valami más részegység hibálya is, esetleg valami Bios vírus (bár a biost már reseteltem)?!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged