- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Az Enemy Engaged: Apache-Havoc ill. az Enemy Engaged: Commanche-Hokum-ra gondoltál. Nagyon régóta a kedvenc szimulátoraim, az Ap-Hav a régebbi, a Com-Hok az újabb. 2-2 helit lehet repülni benne 3-3 helyszínen, DE ha az Ap-Hav-ra ráteszel egy patch-et, majd feltelepíted a Com-Hok-ot, akkor az utóbbi felismeri az előbbit: 4 helit 6 földrészen repülhetsz, ergó teljesen kompatinilisek! Még jó sok javítás jött ki megjelenésük után, de a repülési modell sztem nem lett élethű, csak megközelíti.
Az Il-2 tényleg nagyon jó, csak ajánlani tudom. Egyszer egy küldetésben ellőtték a motort, a maradék krafttal felmentem 6-8000m-re, fent leállt a motor, majd vitorlázva hazarepültem és landoltam. Volt feelingje a dolognak, hogy lezuhanok vagy landolok e rendesen
. Olyan is volt hogy ellőtt motorral közelítettem landoláshoz, az utolsókat köhögte, majd leszállás közben adta ki a lelkét. Még annyi erő sem maradt benne hogy le tudjak gurulni a pályáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaiat. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1Év Garanciával!
- Xiaomi POCO X4 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1 Év Garanviával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékai Adatkábel. 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Olyan is volt hogy ellőtt motorral közelítettem landoláshoz, az utolsókat köhögte, majd leszállás közben adta ki a lelkét. Még annyi erő sem maradt benne hogy le tudjak gurulni a pályáról.