Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
demlin
csendes tag
Sziasztok! A hangot, amivel szenvedtem, nem is olyan régen egy játék tette rendbe végül. Hogy miért ,nem tudom, de megjavult. És ismét elromlott, de ezúttal nem segít a játék, de mindegy is, mert nem emiatt írok, csak mint esetet akartam leírni.
peterk: sikerült azóta venni hálózati töltőt? Mert ma felmerült, hogy elcserélném az enyémet a keresztapámmal, pontosabban neki adnám és ő venne egy másikat. Neki egy ployer momo8hoz küldtek Kínából átalakítós töltőt amit nem lehet normális aljzatba bedúgni, csak olyanban amiben nincs mélyedés, de ugye az már szinte kihalt fajta m.o-n, a colorovo töltője úgy néz ki azzal nem produkálja azt a hibát, így ahhoz tökéletes, ám lehet, hogy akkor nem a töltővel van a baj, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest