Új hozzászólás Aktív témák
-
funk648
aktív tag
Úgy néz ki, hogy RAM limit okozza a folyamatos laggot, az F1 2017 már a menübe elhasznál 7 GB-ot, amint betöltök egy pályát majdnem teljesen meg is telik a memória. Az F1 2016-nál ezzel szemben a pálya betöltése után ~5GB körül van a memóriahasználat. Mondjuk nem értem a dolgot, mivel a két játék között alig van különbség.
Ami pluszba még furcsa, hogy az F1 2017-ben lefuttatott benchmark szerint 12GB ramom van. -
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom a '19-es vagy az idei verzió megvásárlásán, viszont a korábbi két verzióval elég furcsa problémám akadt. A 2017-es és 2018-as változatban folyamatosan fps dropjaim (kb. 5 másodpercenként) vannak még full low beállításokon is, így szinte ezek játszhatatlanok. Érdekes, hogy az F1 2015, valamint a 2016-os változat viszont teljesen akadásmentesen fut full hd medium beállításokon folyamatosan 60 fps felett.
Konfigom: I5 2500, 2x4GB DDR3 ram, XFX RX560D 2GB Win7(64bit)
Ha jól tudom a játék 2015 óta ugyanazt a motort használja, ezért furcsa, hogy a '17-es és a '18-as ennyire élvezhetetlenül megy csak el (közben a '15 és a '16 teljesen problémamentes). A minimum gépigény mindkettő esetében bőven megvan.
Szerintetek a vram kevés hozzá vagy van valami beállítás, amivel meg lehetne szüntetni ezeket a jelenségeket? Szívesen kipróbálnám a tavalyi vagy az idei kiadást, viszont így meg nem merem megvenni az állandó fps drop miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest