Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
válasz
giornalista
üzenetére
Sziasztok, nektek sem lehet beállításokat betölteni verseny előtt? Akár hogyan állatom az equall performancot, nem lehet semmit állítani az autón.
-
Vityaa
tag
-
Vityaa
tag
Hogyan tudom a level szintet növelni, hogy arany vagy platina legyen? Jelenleg 22-es szinten vagyok, de csak bronzba.
-
Vityaa
tag
A csalásra már én is gondoltam. Nem tudom, lehet e. Van, hogy olyan időket mennek ami lehetetlen. Csak kanyar levágással tudná megfutni, mégsem kapnak büntetést.
Hosszú évek óta játszok F1-el, de ezek a versenyek katasztrofálisak. Megpördülnek előttem, megállok, hogy ne menjek bele, az egész mezőny elmegy mellettem majd miután kikerülöm illegális előzésért büntetést kapok.
-
Vityaa
tag
Lehetetlen ranked versenyeket futni. Akár mennyire vigyázol, hogy ne menj neki senkinek. Hátulról belédszáll a sok paraszt és már kapod is, hogy ütköztél. Rohadt igazságtalan. Nagy nehezen felküzdöttem magam A-ba. 2 versenyen is nekem jöttek, vissza is dobott B-be. Aztán ha sikerül egy hibátlan versenyt valahogy összehoznod, akkor a verseny végén összeomlik. Hál istennek ez csak 1x fordult elő, de akkor is.
-
Vityaa
tag
Azt tudja valaki, hogy miért törli az összes fejlesztést az aero dinamikán csak úgy az egyik futam után.
Miután az alváz (chassis) fejlesztésekből elindítottam a legutolsót az összes aerodinamika piros lett. Újra kell őket fejleszteni, igaz fele annyi pontból, de akkor is.
WTF? -
Vityaa
tag
Mai frissült a játék, patch noteben írták is, hogy javították a crasht. Indítás után ugyan úgy azonnal ki crashel, dx12 alatt ha engedélyezve van az overlay steamben.

Köszönjük a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC: Ultra 7 265K, 32GB DDR5, RTX 4080 Super, 1TB SSD
- GAMER PC: i5-9600KF, 16GB DDR4, GTX 1060 6GB, 250GB SSD
- GAMER PC: i5-11400F, 16GB DDR4, GTX 1080 Ti, 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hosszú évek óta játszok F1-el, de ezek a versenyek katasztrofálisak. Megpördülnek előttem, megállok, hogy ne menjek bele, az egész mezőny elmegy mellettem majd miután kikerülöm illegális előzésért büntetést kapok.
Vagy lehet ők már tudnak valamit.