- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vityaa
tag
válasz
giornalista #266 üzenetére
Sziasztok, nektek sem lehet beállításokat betölteni verseny előtt? Akár hogyan állatom az equall performancot, nem lehet semmit állítani az autón.
-
Vityaa
tag
-
Vityaa
tag
Hogyan tudom a level szintet növelni, hogy arany vagy platina legyen? Jelenleg 22-es szinten vagyok, de csak bronzba.
-
Vityaa
tag
A csalásra már én is gondoltam. Nem tudom, lehet e. Van, hogy olyan időket mennek ami lehetetlen. Csak kanyar levágással tudná megfutni, mégsem kapnak büntetést.
Hosszú évek óta játszok F1-el, de ezek a versenyek katasztrofálisak. Megpördülnek előttem, megállok, hogy ne menjek bele, az egész mezőny elmegy mellettem majd miután kikerülöm illegális előzésért büntetést kapok.
-
Vityaa
tag
Lehetetlen ranked versenyeket futni. Akár mennyire vigyázol, hogy ne menj neki senkinek. Hátulról belédszáll a sok paraszt és már kapod is, hogy ütköztél. Rohadt igazságtalan. Nagy nehezen felküzdöttem magam A-ba. 2 versenyen is nekem jöttek, vissza is dobott B-be. Aztán ha sikerül egy hibátlan versenyt valahogy összehoznod, akkor a verseny végén összeomlik. Hál istennek ez csak 1x fordult elő, de akkor is.
-
Vityaa
tag
Azt tudja valaki, hogy miért törli az összes fejlesztést az aero dinamikán csak úgy az egyik futam után.
Miután az alváz (chassis) fejlesztésekből elindítottam a legutolsót az összes aerodinamika piros lett. Újra kell őket fejleszteni, igaz fele annyi pontból, de akkor is.
WTF?
-
Vityaa
tag
Mai frissült a játék, patch noteben írták is, hogy javították a crasht. Indítás után ugyan úgy azonnal ki crashel, dx12 alatt ha engedélyezve van az overlay steamben.
Köszönjük a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest