Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali777
aktív tag
Lehetetlen időkkel én is találkoztam, de azt hittem, hogy ennyivel jobbak. Most, h mondod, pár idő gyanúsan jó. Egy két alkalommal rácsodálkoztam, hogy hogyan tud időmérőn valaki több másodperccel jobbat menni kvázi az egész mezőnynél. Time trialban is láttam már pár "űridőt"
-
bali777
aktív tag
A magasabb safety rangokkal, főleg az S-sel az a bajom, hogy sokszor nincs senki, akihez besoroljon. Próbálom magam A osztályban tartani. Persze ott a kockázat, hogy oda meg besorol B és C-seket is.
Én a kanyarlevágást sem értem. Tegnap simán nem is kicsi kanyarlevágással előzött meg egy tag rankedben, ahol ugyebár szigorúan veszik a levágásokat, pláne az így történő előzéseket. Nyugodtam mentem tovább rátapadva, biztos voltam az időbüntetésében, erre nem kapott. Ez nem az első fura eset. Lehet valahogy csalni a játékban?
-
bali777
aktív tag
Nem lehetetlen, csak türelem és rutin kell hozzá. Bizonyos pályákon szándákosan rontom az időmérőt, hadd törjék magukat előttem. Ez az esetek 80%-ban sajnos működik is.
A büntetés tényleg katasztrófa. A csávó Japánban beleszáll a boxbejáratba, felrepül, pont a fejemre esik, erre kapok 5 mp büntetést.
Ketten összementek előttem tegnap, kisodródtak, de vissza tudtak jönni, erre illegális előzésért mindkettőt vissza kellett engednem... -
Gbcrtrtlp
csendes tag
Változnak a szabályok jövő évre. Az aero fejlesztéseid szabálytalanok lesznek jelenlegi formájukban. Választhatsz:
* továbbfejleszted az idei autót, de azokat nem viheted át jövő évre
* a már meglévő fejlesztéseid kompatibilissé teszed az új szabályokkal, lemondva az idei autó további fejlesztérésőlA változást a mérnök egyébként egy drámai animációban jelenti be: „Listen up! There's been a regulation change...” stb. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nissan klub
- Assetto Corsa EVO
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Weblap készítés
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest