Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Krisz0418
üzenetére
Megszokni csak úgy lehet ha használod, vagy megpróbálod használni a pillangóváltókat, máshogy nem fog menni. A féket természetesen gyári állapotban is 100%-osan lehet használni annyi különbséggel, hogy a benyomással arányosan felkeményedik, nehéz benyomni. Ezt a jelenséget különböző módszerekkel általában szándékosan szokták belemókolni olyan pedálokba amik ezt alapból nem tudják. A Logitech felfedezte, hogy van erre igény, ezért tette bele a legutolsó szériás kormányába, erre Te kiszedted
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Alkoholista nevelde
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hidd el ez is csak megszokás kérdése. Először nekem is fura volt pedig már az előző kormányom fékpedálját is felkeményítve használtam de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Mindenhez hozzá lehet szokni ha akarod, feltéve ha valóban akarod.