Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végül jó (kevés...
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)Kezdem azt hinni, hogy az a sok sírás tárgya, hogy nem még egy habkönnyű valamit kaptunk, hanem valami olyasmit, amihez alkalmazkodni kell, és ami tartalmaz némi kihívást is. Hát nem tudom, nekem pont ezért egyelőre bejön.
AI-val, versenyekkel kapcsolatban még nem tudom mi van, épp csak belekóstoltam tegnap. Ja, a cockpit nézet az még mindig trágya. A menü sem nagy haverom, most vagy én vagyok vak, vagy hülye, de nem találom, hogy hol lehet általános jelleggel kikapcsolni a segédleteket, ideális ív mutatását meg ilyeneket. Ugye nem versenyenként kell ezt kezelni? Az eléggé röhejes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elden Ring
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! SAMSUNG Q800F 5.1.2 csatornás, hangprojektor/soundbar.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) pénzért csak beszereztem a játékot, nem bírtam a kíváncsiságommal. Egyelőre semmi komoly, az autókezelésre mentem rá, mert hát az a lényeg. Hát most meg leszek kövezve, de szerintem jobb, mint eddig volt. Sőt, talán a legjobb a brand történetében. Gondolom az szokatlan sokaknak, hogy tényleg nem nagyon érdemes padlógázt meg padlóféket erőltetni, és hát a leváltásokkal is csínján kell bánni. Vagyis egy kicsit többet oda kell figyelni a vezetésre, mint eddig. Szerintem ez jó dolog. Nem mondom, hogy szimulátor, de sokkal élvezetesebb így vezetni, mint teszem azt a 13-ban volt. (14-et nem próbáltam soha.)