- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athosz97
csendes tag
Az időmérőn hogy megy a szabály??
Amikor bejutok a Q3, akkor kapok egy ingyen szett gumit, de versenyen melyik rakja fel, a Q2 vagy Q3 idő?
Mert úgy tudom,hogy azt a ingyen szett gumit kvalifikáció után visszaadják a Pirellinek? nem?, akkor nem a Q2 idő rakja fel a versenyre?? -
Athosz97
csendes tag
Megint egy hülyeség. Karrier brit időmérőn voltam és Q2 nedves körülmények fogadtak. Intermediete gumikkal mentem, a Q2 végén felszáradt a pálya, és időből volt még durván négy perc, amikor bementem a box-ba, nem hogy lecseréltem volna a gumit, és folytattam volna, a játék magát megfogta és átskippelte az időmérőt, így kiestem a 11.helyen.?? Pedig simán bírtam volna menni legalább egy kört.
-
Athosz97
csendes tag
válasz
mikrosuttii #227 üzenetére
ugyan ez van a merciknél is, Rosberg kocsija visszapillantón 44-es rajtszám van.
-
Athosz97
csendes tag
Most mentem egy karrier futamot(Monaco) és 39 körös volt és az én etapok:
intermediet: 13 lap,
prime: 14 lap,
prime: 12 lap,
és 2 lettem
Rosberg etapja:
intermediet: 15 lap,
option: 12 lap,
option: 12 lap
és 1 lett, közöttünk, úgy hogy 10 másodperc volt
Innen látszik nem úgy fogynak a gumik, mint nekünk, akkor hogy az istenben nyerjek?????
Egész futam alatt, csak csúszkáltam, még akkor is 1 kör mentem vele csak a gumival. Pontosabban ekkor csúszkálok, hogy jön a kanyar és a féktávot full fékerővel nyomom, és autó hátulja megcsúszik. Szinte az egész futamot végig rallyztam. Mi lehet a probléma, hogy minden féktávnál megcsúszik az hátulja? -
Athosz97
csendes tag
Érdekes jelenet volt, a karrier módban 5 futamnál vagyok(spanyol nagydíj), úgy 13 körben mid save nyomtam, majd másnap folytattam a versenyt, amikor elindult a folytatás akkor katasztrofális helyzet alakult, úgy kb. 7-8 kocsi kicsúszott a pályáról, majd 2 körig ott maradtak a sóderbe, és utána folytatták a versenyt.
Nálatok volt ilyen? -
Athosz97
csendes tag
Rendszeresen nem tudom bevenni a lassú kanyarokat, az a kibaszot kormányt nem fordítsa el rendesen(gamepadon nyomom). Régebben nem volt ilyen problémám. Mi lehet a gond, vagy javitani az irányitáson?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest