Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
én is azzal nyomom,deadzone 0,a többiról holnap majd szúrok be egy képet
-
fess
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
A gumikkal én is szívok, van hogy kettővel több kiállásom van,de ez is pályafüggő,van amelyiken jobban, van ahol kevésbé fogy alattam. Az előzéseknél viszont lehetne agresszívabb az AI, van hogy egész kis sor alakul ki mögöttem,de előzni nem nagyon tudnak,max a boxban
-
fess
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
a gumiválasztást én biztos ami biztos alapon úgy oldom meg,hogy a boxba menet még a gyors menüben is kiválasztom azt,amit fel szeretnék rakatni,így még nem vertek át

-
fess
őstag
kanadáig kellet várni az első győzelemig,de végre sikerült,profi szinten,asisst off.
Kapok ilyen hülye kártyákat,azokkal mit lehet csinálni? -
fess
őstag
Young test-nél direkt tovább küzdöttem,hogy elérhető legyen a lotus, jó hogy lehet egyből első idényben is nagyobb csapattal menni? Assistokat használsz? Nálam minden off.
Másnál is van online,hogy beállítja hogy a segítségek nélküli szerókat mutassa,de ugyanúgy mutatja mindet? -
fess
őstag
első pole
Legenden mennyit megy a gép bahrain-ben? Ennél sokkal jobbat én nem nagyon tudnék menni -
fess
őstag
egy patch-ben jó lenne azt is orvosolni,hogy a többi versenyző hangja ne legyen már ennyire hangos,rajtnál vagy amikor mellettem/mögöttem mennek kicsivel szinte nem is hallom a sajátomat,pedig a környezeti hangokat is levettem már
-
fess
őstag
sziasztok
az mitől lehet,logitech force eex kormánynál egyenesben jobbra-balra rángat a kormány,már levettem 10%-ra az ffb-t de akkor is elég erősen rángatja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát a túlsó felén