- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az a lényeg, ugyan az a kocsi lassabb futamon, mint időmérőn. Ott verek rájuk másodperceket futamon meg megizzasztanak. Amúgy Lotus.
De most kezd betelni a pohár. Malay futam, 100%-os versenytáv. Elvileg 3 box kiállásom lett volna option-prime-option-option felállásban mentem volna végig, de mivel az option nem bírt annyit, mint kellett volna, ezért gondoltam megpróbálkozok egy option-prime-prime felállással. Az első kiállásnál nem is volt gond, eleve prime ment volna fel, a másodiknál viszont hiába lőttem be, hogy prime legyen, szépen feltették az option gumit

Na mondom sebaj, akkor már a végére is tegyünk azt, és akkor megyünk úgy, ahogy tervezve volt, hátha. Hát mit csinálnak? Felteszik a prime-ot a következő kiállásnál. Hát a..

Na meg persze utolsó két körre leszakad az eső, és mindenki körbe tud menni option gumin, csak én nem prime-on..

Nyomtam egy Alt+F4-et..
Szerk.: Az a legrosszabb, hogy 2 órád megy a levesbe ilyenkor..

Új hozzászólás Aktív témák

- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest