Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem, vettem egy Speed Wheel 5 Pro-t, írták páran, hogy nekik is olyan van. Kérdésem az lenne, hogy a játékban milyen beállitásokat kell megadni, hogy normálisan használható legyen a kormány, mert nekem egyszerűen nagyon érzékeny, a fino kanyarokat óvatosan be lehet venni, de pl egy hirtelen kanyarátmenet már nagyon pocsékul néz ki a kormánnyal, ki csúszok egyböl. Illetve a másik, hogy sokat szívtam a kormánnyal mert Windows 8 volt feltéve, és nincs hozzá 8as driver. Ezután kénytelen vtam visszatenni a win7-et, itt a driver jó volt viszont a játélba semmiféle ff vagy erővisszahatás/vibrálás nem volt. Aztán nagynehezen eljutottam odáig, hogy rendszergazadként inditottam az F1-et, és ugy már jo volt. Csak mondom az irányitás "érzékeny" nagyon. Most elsősorba tehát ez érdekelne.
Illetve a controlsnál az override-ot be kell állítani a steerling wheel-re?

-
norbi0604
aktív tag
Egy malaysia setupot lehetne kérni, mert annyi setup meg videó van már itt, nem könnyű kibogozni, hogy most akkor melyik a makáj set.
Előre is köszöntem! 
-
norbi0604
aktív tag
Akit érdekel a tört verzó multija online, jönne mondjuk gyakorolgatni, bajnokságot/ligát tolni stb..), az keressen meg PM-ben és elmondok részletesen mindent!

Új hozzászólás Aktív témák

- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 6Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Silver Shadow 128GB használt karcmentes gyári garancia 2028.12.19.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sziasztok!