- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Nekem is tört a pedál kar maga, de gariban megcsinálták, az már más kérdés, hogy hogyan.
Kivették belőle a mágneses ellenállást és gyengépp rugót tetteg bele, hogy ne törjön el újra a kar.
Rá pár hónapra belül tört el a fékpedál tengely csapjának rögzítő furata!
VideóEzek után már nem küldtem gariba, mert az megint 3-4 hét lett volna.
-
joca1
tag
Én csak a tapasztalataimat irtam le,nekem semmi gond nincs a pedállal.
De teszteken is irják,hogy anyaghasználatban jobb az f430 ha nekem nem hisztek,de nekem tök mind1,csak véleményt alkottam és irányt próbálok mutatni,hogy melyik miben jobb a másiknál illetve miben gyengébb,teszem ezt úgy,hogy egyik márkát sem részesitem előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest