Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Nekem tetszik a demó alapján. Szokni kell, de jó lesz ez.
Én lenyomtam két ligát a linkelt oldalon, meg azt is, ami a felénél újra indult, és jó kis meccsek voltak.
Megvettem, és most is megfogom venni, mert gyakorlatilag júliusig folyamatosan játszottunk vele, szóval nekem megérte a 8k-t, pedig volt, hogy engem is kiakasztott a rajtrács összekeveréssel.
Megfelelő kormánybeállítással pedig szerintem az autó súlya is érezhető, a féktávval kapcsolatban meg szerintem az is közrejátszik, hogy szerintem a gyári setuppal valószínűleg közepes tárcsa és fékerő van csak, azzal meg a 2011-ben is hasonló féktávokat kellett venni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest