Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Büntetés rendszer katasztrófa ,ugyanúgy ahogy a te nézetedböl még van minimum fél méter a két autó között közben az előtted lévőt màr lökdösöd. Kanyar bejárati íven màr ne akarj a fékpedálhoz érni mert jégre megy az első kerék . Irreális kanyarvágások stb :( javitàsrol pedig csak annyit , hogy a 2010 óta sztem visszafelé esik a jàtékélmény

Ezzel a fékezés a kanyarban dologgal teljesen egyetértek veled, tulajdonképp csak motorfékkel lehet bemenni a kanyarba, különben brutális alulkormányzottság lép fel, tolja kifelé a kanyarból az elejét, mintha hátra valami agyament egy i profilú vas hidat tett volna normális felfüggesztés helyett. :F

Hétvégén a gokartozás döntőjében, mikor vizes volt a pálya, pont az F1 2012 jutott eszembe menet közben, mert úgy tolta az elejét a kanyarokban a gokart a vizes pályán (persze slick gumi volt rajt), mint amit a játékban érzek.

Én mindig azt mondtam, hogy igazán autóérzet, tapadásérzet és súlyérzet az F1 2011-ben volt a patch_2 kiadásáig, szerintem az ott alkalmazott fizika a jó irány. ;)

Új hozzászólás Aktív témák