- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Vicc ez a játék....Először is kitörölte a profilomat 1-2 hónappal ezelőtt, mondom jó, akkor nem kezdek el újra carriert. De azóta a windowst is újra telepítettem, fel raktam a steam-et, de a játék nem akar elindulni.
Rányomok, fekete képernyő, majd utána ki dob, s azt írja, hogy nem sikerült elindítani, az alkalmazás már fut. És ki is írja, hogy játszom, de mégse, mert be sem tölti, mert állítólag már fut...Szánalmas ez az f1, még jó, hogy csak 3 ezerért vettem ezt a kalap kulát...Amúgy nem tudjátok, hogy miért csinálja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Projektor topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- LEGO klub
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest