- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Így sem tudom a DVD-ről telepíteni, hogy működjön. Ez csak először sikerült, a legelső telepítésnél, ezután az újratelepítésnél már csak a steamről hajlandó telepíteni.
Azért a Live-nál ilyen problémák nem voltak/vannak. Elég durva, hogy megvásárolom a játékot és nem tudom a DVD-ről telepíteni a későbbiekben. Vagyis tudom csak a steam nem hajlandó észrevenni, hogy fel lett telepítve.Ez mindenkinél így van aki újratelepíti a játékot - természetesen a jogtiszta termékre értem.
Új hozzászólás Aktív témák

- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest