- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Heló!
A problémám az lenne ezzel a tetű játékkal kapcsolatban, hogy nem ment mostanában rendesen. A Bahreini nagydíj-ig rendesen mentett auto save-el a carrier ben, de utána már 2x is le kellett játszanom a bahreini futamot, aztán megcsináltam a spanyol időmérőt is, s amikor kiléptem a windowsba majd vissza, megint a bahreini időmérőtől kellett kezdenem
Nagyon idegesítő, pedig auto save re van állítva, mégse menti, már unom, hogy harmadjára kéne megcsinálnom ugyanazt a futamot, mert ez a szar nem menti.
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
+ Még annyi, hogy esőben hogyan kell menni? Folyton le előznek 1-2 kör után, vissza esek a mezőny végére az élről, mert egyszerűen elkopnak a gumik vagy nem tudom miért, de egy kanyart nem tudok bevenni 2 kör után. S Hiába mentem ki a boxba új gumiért, nem lett jobb, katasztrófa esőben menni. A beállításoknál is esősre állítottam az autót, de nem volt jó így se. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest