- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
giigz: De elolvastam, és szerintem is fura hogy lemegy a semmi miatt 5FPS-re minden ok nélkül mikor én kb 45percnyi Far Cry 2-t vettem fel egy Celeron D351el (Fraps 2.9.4) (Megérkezett a P4 celeron) és sose ment le ilyen értékekre. Persze a normális sebesség felével vette de ez érthető mert valaki mondta is itt hogy közben konvertál és használja a procit.
Feribacsi555: Igen értem én, de tudod itt most azon van a hangsúly hogy minden ok nélkül lemegy neki köbgyök 0FPS-re. Nekem P4 Celeronnal ilyet egy játéknál sem csinált (pl a Race Drive Grid-nél sem)
Amúgy abban valóban igazad van hogy nem biztos a program hibája. Szerintem mikrosutti csak rosszul fogalmazta meg.mikrosutti: Probléma megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest