- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
Ezt még annak tudatában, hogy mikor kellene hallani, még akkor sem hallom, pedig fel is hangosítottam a rendszert és süket sem vagyok. Megkértem a páromat is, hogy hallgassa meg, de akkor ezek szerint ő is legalább annyira süket mint én
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.
Új hozzászólás Aktív témák

- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.