- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Hmm, hát gyakorlás, az a legfontosabb

Első körben a pályákat kell megtanulni, arra ott van pl a szabad edzés, kimész és nem a legjobb körökre törekedsz, hanem hogy betanuld a pályát, ha megvan (sztem 10-15 kör elég egy ismeretlen pályára) jöhet az idő javítása.
Nincs tuti speciális módszer, minél többet gurulsz, annál jobbak lesznek az idők, mivel folyamatosan rájössz, hogy hol vannak még a pályában a tizedek.
Ehhez érdemes a nagyobbak idejét megnézni mit futnak adott pályán, hogy legyen viszonyítási alapod.
TT-ben van olyan lehetőség, hogy be tudod tölteni az emberek idejét és szellem autóként látod a pályán, úgy konkrétan látod melyik az a kanyar, ahol sokat vesztesz pl én így szoktam gyakorolni, betöltöm Vixen idejét, aztán csak nézek, hogy már az első kanyarban 1 másodpercre vagyok

Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest