Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwellz
csendes tag
nem értem:marussiahoz leszerződtettem szereztem 2-2pontot két kaotikus futamon és utána megint extra kívánsági voltak a csapatnak : időmérőn 16-17hely futamon 14-16hely marussiaval!! és ha nem sikerül ,mondjuk csak a 15hely (az is véletlenül) akkor 1 szomorú videó lejátszás következik ami bosszantó mert 1 maruval 15 hely olyan mint az első plusz nem kapok karrier pontot.
--> ez után leszerződtem év közbe a torohoz (a magyar nagydíj) és hál isten vissza estek az elvárások 18-20hely. Ok
következik SPA : időmérőn 10hely!! Mi a pics..?
(azt mondták ilyen nem lesz)
de a legnagyobb baj !! --
--!!Hogy a TORO ROSSOval alig tudok jobb időt menni mint a Maruval. És Ricciardo(teammate) 1.5-2.5mp ver rám...
Itt valami nem stimmel !! Kipróbáltam time trialba a torot és meglepődve tapasztaltam, hogy megy, mint a golyó és kb 1:50:xxx megyek vele simán... carrierbe 1.52.xxx menetm..(vagy 1.53.xxx)
Tudom nincs felfejlesztve a verda meg másodpilóta vagyok, de ez nagyon nagy különbség!(és miért10.hely)
Ja és direkt megvártam riccit időmérőn ! Azt vettem észre hogy az egyenesekbe húz el ...
Csal a gép? Vagy mi?
»ÐIŖŢY ªx√√∃llz ÐIƊ IŢ ĄĢAIŅ ジ » ▓░▓░▓
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest