Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Hello, igen igen tudtam h valami lemaradt. Nem ékeskettem az írásoddal, nincs odaírva sehova se a nevem, h már pedig én írtam!
SŐT! Egy az egyben azért túlzás, mert nem mellesleg csak az első benyomások vannak az oldaladról.
Sőt a képeknél is látszódik a link 
Egyeltalán nem kínos számomra ez az egész. Sehova nem adtam a nevemet, én csak összegyűjtöttem az infórmációkat! De ez jöhetett volna privátban is!

Azt meg te se gondold már komolyna, h engedélyt fogok írni azért h másoljak valamit. Felraktad az internetre, ergo már közzé tetted, ezekután bárki használhatja!
Ha egy Moddi erre jár, akkor utolsó sorba bigyesze be a következőt

Első játékos benyomások! forrása: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Arc Raiders
- DUNE médialejátszók topicja
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

SŐT! Egy az egyben azért túlzás, mert nem mellesleg csak az első benyomások vannak az oldaladról.
Sőt a képeknél is látszódik a link