Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Kár volt megemlíteni ezt az oldalt... belenéztem a fórum részébe, hát nem gondoltam volna hogy ennyien mocskolnak személy szerint engem is, teljesen ismeretlenül...
Gondoltam rá hogy írok oda, de végül is mit tudnék írni nekik?
Nekem nem kell bizonyítanom semmit, ha ők így dolgozzák fel azt hogy lassabbak akkor ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt. Ez egy fajta védekezés részükről és minden olyan 'megoldást' élből elutasítanak ami veszélyeztetné az általuk felépített sztorit. Egy saját maguk által kreált álomvilágban élnek, ami arról szól hogy aki 2mp-el gyorsabb az csal. Mekkora lelki törést okozna nekik ha kiderülne az ellenkezője. Ettől menekülnek..Többet nem szándékozok írni a témáról, csak meglepett hogy ha az ember több 100 (vagy akár 1000) kör gyakorlás után (és mondjuk 10-12 év szimulátoros múlttal..) le tud tenni valamit az asztalra, akkor azt rögtön elkezdik marni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest