Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült belőnöm a kormányt végre. 1-2 kört mentem még csak eddig. Hát nem szim az biztos, ez számomra kissé lehangoló(nem is azt vártam, csak kicsit lehetne jobban az), de talán azért jó lesz ez. Pár kör után még nem mondok inkább semmit, majd ha már toltam keveset, akkor lehet következtetéseket levonni.
Amúgy ti nemtudom, hogy nem csúsztok ki, én maxra tettem a nehézséget(semmi segítség), és simán kimegy padlóféknél, vagy kifordul, ha rosszul lépek a gázra.
Nem néztem hirtelen ki írta, hogy 10 körön 2 defekt, hát én űbereltem, a legelső körben amit a játékkal megtettem, a rajt utáni kanyarban már jobb hátsó defekt

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest