Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem beszerezni én is ezt a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy mennyi online szoba szokott lenni általában? Illetve van már kialakult magyar banda, ahova akár újoncok is betévedhetnek egy kis mókázásra? Én teljesen új vagyok az F1 világában, a szabályokat is csak innen a játékból tanultam meg. Igyekszem minden segítség nélkül játszani, de ezt még kormánnyal is nehézkesen valósítom meg.
Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok. 
Szóval, remélem párszor összefutunk egymással online. Szeretem a kihívásokat, de nehezen viselem a kudarcokat.

Előre is köszi a válaszokat.
Üdv: Katsu
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok.