Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem beszerezni én is ezt a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy mennyi online szoba szokott lenni általában? Illetve van már kialakult magyar banda, ahova akár újoncok is betévedhetnek egy kis mókázásra? Én teljesen új vagyok az F1 világában, a szabályokat is csak innen a játékból tanultam meg. Igyekszem minden segítség nélkül játszani, de ezt még kormánnyal is nehézkesen valósítom meg.
Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok. 
Szóval, remélem párszor összefutunk egymással online. Szeretem a kihívásokat, de nehezen viselem a kudarcokat.

Előre is köszi a válaszokat.
Üdv: Katsu
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok.