Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LSL1337
üzenetére
Te nem érted én miről beszélek..
Honnan tudjátok, hogy a kismillió mod közül melyik nyújt valós fizikát, és melyik nem? Melyikőtök vezetett már versenykörülmények között egy versenypályán F1 autót, vagy wtcc, vagy porshe supercup, vagy egyéb hasonló járgányt?
Van az rfactor, van egy rakat mod, és akkor mert "ti" azt mondjátok, hogy ennek aztán tuti fizikája van, akkor essek hanyatt tőle, mert tényleg? Na ne már..Aláírom, lehet szimulátorosabb, de azért megnézném, hogy a sok rfactor rajongó közül hányan futnának egy ép kört való életben. Innentől meg nemtudom miről beszélünk

Azt meg meg se említsem, hogy azon kívül, hogy próbál valós fizikai effekteket szimulálni ami mondjuk plusz pont oda, minden másban egy rakat kaki..
És nem, nem az F1 2010-et védem, mert én is szeretem a szimulátorokat, de egyáltalán nem olyan szar ez, mint sokan állítják, és az rfactor sem egy isten. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TP-LINK routerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest