- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
.Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk