- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Hali!
Tegnap raktam fel e remek játékot, ma már tudtam is vele foglalkozni! A játék grafikájával és menetével meg vagyok elégedve, úgy tűnik, hogy akadozások sincsenek. Egy versenyhétvégét letudtam a Force Indiánál, 8. lettem!
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?
Ja, és most nem tudom eldönteni, hogy ez az offline profil eredetileg tilos vagy sem?
Köszönöm előre is, aki szán rám időt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ACER 34" Widescreen LCD Monitor újszerű állapotban ELADÓ
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?