- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Hali!
Tegnap raktam fel e remek játékot, ma már tudtam is vele foglalkozni! A játék grafikájával és menetével meg vagyok elégedve, úgy tűnik, hogy akadozások sincsenek. Egy versenyhétvégét letudtam a Force Indiánál, 8. lettem!
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?
Ja, és most nem tudom eldönteni, hogy ez az offline profil eredetileg tilos vagy sem?
Köszönöm előre is, aki szán rám időt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Le Mans Ultimate
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux haladóknak
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondoltam, mára elég is lesz ennyi, azonban ért a meglepetés: nem tudom elmenteni a játékot, ahol épp tartok. Mondom ez remek, de végül kiléptem, még az első játéknál nem olyan gáz. Aztán most látom, hogy van regisztrálni kell, de magyarként nem lehet és látom van külön offline mód is, csak itt kell egyet-mást állítgatni. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már offlineban játszik, az mit tapasztalt? Vannak hátulütői, tehát adódhat a beállítások megváltoztatásával bármiféle probléma?