- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Elcsesztem valamit és nem tudom mit.

Itt regisztráltam egy fiókot, név, jelszó minden megadva. Országnak Anglia, irányítószám is angol, az egyik linken találtam, szül. év stb...OK. Megjött a megerősítő email az email címemre...Ok. Elfogadta.Belépek játékba, HOME gomb, live bejön. Van már egy offline profilom ott (dirt2) ezért abból kiléptem. Bejelentkezés másik accountba. Beírtam a frissen regelt felh. nevem, jelszavam. enter. Valamit gondolkodott, majd ha minden igaz kérte a játék kódját, amit be se kellett írnom, mert már magától beírta. Leokéztam. Semmi hibaüzenet. Közölte, van frissebb Live, telepítsem, különben nem tudok belépni. Katt a letöltésre...közölte lépjek ki a játékból. Nagy nehezen kiléptem. Ott várt az asztalon a telepítő. Telepítettem. Felment. Játékba vissza. Megint beírom a nevem, jelszó, de már kódot nem kér, hanem közli, hogy ez a gamertag...nem jó...nem tudom pontosan mit írt. Kérdezte újat létre akarok-e hozni...mondom nem. Erre autosave disabled és nem enged fel netre.

Ezután kiderítettem, hogy routerben eddig az upnp disabled volt..már enabled...így sem megy fel. windows-ban is elindítva az upnp.
Nem hiszem el, hogy 2 oldal leírás és egy diploma segítségével képes voltam kidobni 8k-t a kukába potom 1 óra alatt.

Nektek jó játékot, én most pihentetem magam, mert ráment a fél idegrendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Google Pixel 10 Pro 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM,256GB SSD,WIN10,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest