Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
Értem már, hogy mire gondolsz.
Olyan ez a két eset, mint ha valaki megkérdezi, hogy gumimatracon átevezze-e a Balatont, akkor le kell beszélni, hogy megpróbálja, mert őrültség, de ennek ellenére sokan élnek közöttünk, akik megtették.
Te a tápoddal kipróbáltad, és szerencséd volt, de ettől más inkább ne próbálja meg.A 350-400W-os Codegenek 200-350W között valahol nem bírják tovább. (A kikapcsolási teljesítmény teljesen véletlenszerűnek tűnik, és néha a 350-es többet bír, mert a 400-ast csak a címkéje különbözteti meg.)
Az egyik csak lekapcsol, a másik bele is hal. Előtte meg még kimegy a 3,3V vagy a 12V (vagy mindkettő) a megengedett határok közül.Ezek a Codegenek irodai gépekben még elmennek, mert nem kapnak 60-150W-nál nagyobb terhelést, és mióta a HEC kondikra rátaláltak, már nem romlik az állapotuk olyan gyorsan.
De játékgépbe, nagy áramigényű eszközökhöz, sok HDD-hez és teljesen a határáig kiterhelve nem ajánlható a használatuk.
-
andrade
senior tag
Látod hogy én leírtam hogy többszáz órán át járattam egy Codegent 300W terheléssel és még azt is tagadja hogy egyáltalán tudom mi az a 300W és hogy vajon mivel terheltem le mikor azt se tudom hogyan lehet leterhelni.Azt is letagadják amit kipróbáltam szintén hogy van túláram és rövidzárvédelem a mostani 400-as Codegenben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest