Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maidenities
csendes tag
Sziasztok!
Idén lesz 5 éve, hogy egy 400W-os Codegen üzemeli a gépem. Olvasgatva a topicot, találtam érdekességeket, de hiszen épp azért írok ide, hogy én is véleményezhessek.
Pár átalakításon ment át házilag a táp, 20-ról 24 pinre, +ventilátorcsere okosan ügyesen, az új alaplap miatt, tapasztalat annyi, hogy túlterhelés okozta tiltás után sokadjára indul csak újra, egyéb más gondom nincs. Ja, egyszer majdnem elfüstölt, azért cseréltem ventit benne. Ezek után,
és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- Beperelte a BYD Amerikát
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- OLED monitor topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.