Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maidenities
csendes tag
Sziasztok!
Idén lesz 5 éve, hogy egy 400W-os Codegen üzemeli a gépem. Olvasgatva a topicot, találtam érdekességeket, de hiszen épp azért írok ide, hogy én is véleményezhessek.
Pár átalakításon ment át házilag a táp, 20-ról 24 pinre, +ventilátorcsere okosan ügyesen, az új alaplap miatt, tapasztalat annyi, hogy túlterhelés okozta tiltás után sokadjára indul csak újra, egyéb más gondom nincs. Ja, egyszer majdnem elfüstölt, azért cseréltem ventit benne. Ezek után,
és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.