Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maidenities
csendes tag
Sziasztok!
Idén lesz 5 éve, hogy egy 400W-os Codegen üzemeli a gépem. Olvasgatva a topicot, találtam érdekességeket, de hiszen épp azért írok ide, hogy én is véleményezhessek.
Pár átalakításon ment át házilag a táp, 20-ról 24 pinre, +ventilátorcsere okosan ügyesen, az új alaplap miatt, tapasztalat annyi, hogy túlterhelés okozta tiltás után sokadjára indul csak újra, egyéb más gondom nincs. Ja, egyszer majdnem elfüstölt, azért cseréltem ventit benne. Ezek után,és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xbox One
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- iPhone topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest