Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_ #99 üzenetére
Összefoglalva:
Érdekes,bennem itt (valós helyen,vagyis az élezben) mindenki megbízik,számíthat rám..szb...
Csak a azon a fórumon nem voltam sikeres abban,hogy bizonyítgassam a dolgaimat...
És négy hét után mindössze 4 vagy 5 dolgot tudtam még oda csak bizonyítgatni...
És azért a ahjszámért,amit elkövettem azon 4-5 darabért nem érte meg még tovább idegeskednem,hogy szóljak ennek mag annak,hogy: ''Hé...miért nem jo a regem?'' Meg annyira nem is volt eszemben... Talán azértsem,mert vizsgázgattam azon időszakban,mittomén...
Reg: Figyusz...azért tudok írni...legalábbis vagy 80-100 próbálkozásból nem egy gépen azért csak nem rontom el a bejelenkezési adataimat....Szal ezen ne vitázzunk,mert felesleges...
It végre új ''életet'' kezdtem és ne ír foglalkozok olyannal,amit kézzel fogható módon nem fogok tudni bebizonyítani...
Éé nem gondolod,hogy ha hazugságban élnék,akkor a magánélteben és baráti körben már nem tudódott volna ki???? Főleg,hogy mindennap találkozok a barátaimmal........
HMMMM... Most van is egy vitánk: A mávnál az egyik dolgozó azzal tömi a Zoli barátom fejét,hogy az optikai kábelt csak úgy simán be szokták kötni sima ki luser lakásokba..Pl azért,hogy nem kábeltv-ről nézze a tv-t,hanem jobb minőségben optikai kábelről...
Szerninted télleg van ilyen normál előfízetősi (3000-8000ft) lehetőségben mondjuk vácon? Tehát te a normál 3000-8000ft előfizetésre kérhetsz optikai kábellel netet vagy tv-jelet???
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest