- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
maddog
tag
nahat en vettem 6061est feketet es nehany peldatlanul idegesito orat toltottem el velem mig atpakoltam a cuccost
1.azert vettem mert screwless es azt hittem gyorsan es egyszeruen lehet szetkapni-hat nem annyira.a fedolap szorol az oldallapok gorbek es szarakodni kell
2.a felul levo ket -rom ajto enyhen elhibazott huzas mert egyszeruen nem fer ki rajta a talca plusz az open gomb nem erintkezik a meghajtoeval(ugy van megcsinalva hogy semmikepp sem erintkezhet)raadasul a felso panelt ki sem lehet venni ugyhogy gyakorlatilag hasznalhatatlan
3.a tetejen levo ventilator miatt a meghajtokat csak ugy lehet berakni ha lefeszegeted a muanyag(es lathatolag nem levehetore tervezett)elulso fedopanelt
4. az alaplaphoz valo kis pinek mashogy vannak feliratozva(plusz 15perc)megteveszto szandekkal
5.nincs tapkapcsolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es szaladgal benne az aram
6.es ami a legrosszabb az osszes mai hazban hogy azt hiszik dizajnos es valojaban csak izlestelenul tulcifrazzak minden szarral(erre peldaul egy super power felirat es kis figura van nyomva!!???)az rendben van hogy az emberek nagy tobbsege hulye es bejon nekik csicsas de legalabb egy-ket rendesebb egyszeru kinezetut is keszitenenek
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged