Keresés

Aktív témák

• maddog

tag

válasz Obi-1 #26 üzenetére

nahat en vettem 6061est feketet es nehany peldatlanul idegesito orat toltottem el velem mig atpakoltam a cuccost
    1.azert vettem mert screwless es azt hittem gyorsan es egyszeruen lehet szetkapni-hat nem annyira.a fedolap szorol az oldallapok gorbek es szarakodni kell
    2.a felul levo ket -rom ajto enyhen elhibazott huzas mert egyszeruen nem fer ki rajta a talca plusz az open gomb nem erintkezik a meghajtoeval(ugy van megcsinalva hogy semmikepp sem erintkezhet)raadasul a felso panelt ki sem lehet venni ugyhogy gyakorlatilag hasznalhatatlan
    3.a tetejen levo ventilator miatt a meghajtokat csak ugy lehet berakni ha lefeszegeted a muanyag(es lathatolag nem levehetore tervezett)elulso fedopanelt
    4. az alaplaphoz valo kis pinek mashogy vannak feliratozva(plusz 15perc)megteveszto szandekkal
    5.nincs tapkapcsolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es szaladgal benne az aram
    6.es ami a legrosszabb az osszes mai hazban hogy azt hiszik dizajnos es valojaban csak izlestelenul tulcifrazzak minden szarral(erre peldaul egy super power felirat es kis figura van nyomva!!???)az rendben van hogy az emberek nagy tobbsege hulye es bejon nekik csicsas de legalabb egy-ket rendesebb egyszeru kinezetut is keszitenenek

Aktív témák