Keresés

Aktív témák

• Lulu

csendes tag

Nekem valamivel több mint egy éve van egy Codegen 6013 változat, az elején egy szerencsétlen ''áramvonalas'' betét, ajtóval, mely úgy takarja le a 4 db 5,25-öst és a két 3 1/2-est, hogy a legfelső helyen ki van vágva, de alatta a CD írómnál nem, tehát amikor csukott ajtónál próbálja meg a program kidobni a lemzezt, megakad és a CD író rését takaró rugós ajt egyik rugója kiugrik, ettől az ajtó leesik, már kétszer szétszedtem, de legközelebb az ajtót dobom ki. Kisebb kényelmetlenséget jelent a floppy meghajtóját takató áramvonal mert, ha nem eléggé htározottan kérem, vagy a kezem útban van, akkor vagy vissza kell nyomni és újra kezdeni vagy, ha a floppy lemezen lévő kis fémlemez akad, célszerbb egy lapos fogóval kihalászni!
    Az én házamba 300VA-es tápot tettek, minden slot tele van, hang, háló, TV, külön scanner adapter meg mégmit tudom én hirtelen.., de csak egyszer fordult elő nemrégen már a melegben, hogy kikapcsolgatott a gépem, de lassan rájöttem, hogy az egyéves por a tápegységben is okozhet problémákat. Négy csaverrel ki, négy csavarral le a tetőt, porszívó, vissza ugyanígy és azóta megint hibátlan!
    Nem tudom, hogy tápegység, vagy alaplapi probléma, hogy néhány tized V-al magasbbakat mutat a BIOS, mint amire állítottam, de a beállításoknál könnyen lehet lefelé korrigálni és úgy tudom a BIOST állítani, hogy a vége legyen a gyárilag előírt feszkó! Így tényleg hibátlan!
    Ajánlani tudom, de ne az áramvonalasított, ajtós fazont válaszd!
    Még valami: szerintem a nagyobb méretű alaplap esetén a két alsó 5,25-ös lyukba nem lehet teljes méretű egységet beszerelni! (nálam így maradt ki az 5,25-ös floppy!)

Aktív témák