- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Lulu
csendes tag
Nekem valamivel több mint egy éve van egy Codegen 6013 változat, az elején egy szerencsétlen ''áramvonalas'' betét, ajtóval, mely úgy takarja le a 4 db 5,25-öst és a két 3 1/2-est, hogy a legfelső helyen ki van vágva, de alatta a CD írómnál nem, tehát amikor csukott ajtónál próbálja meg a program kidobni a lemzezt, megakad és a CD író rését takaró rugós ajt egyik rugója kiugrik, ettől az ajtó leesik, már kétszer szétszedtem, de legközelebb az ajtót dobom ki. Kisebb kényelmetlenséget jelent a floppy meghajtóját takató áramvonal mert, ha nem eléggé htározottan kérem, vagy a kezem útban van, akkor vagy vissza kell nyomni és újra kezdeni vagy, ha a floppy lemezen lévő kis fémlemez akad, célszerbb egy lapos fogóval kihalászni!
Az én házamba 300VA-es tápot tettek, minden slot tele van, hang, háló, TV, külön scanner adapter meg mégmit tudom én hirtelen.., de csak egyszer fordult elő nemrégen már a melegben, hogy kikapcsolgatott a gépem, de lassan rájöttem, hogy az egyéves por a tápegységben is okozhet problémákat. Négy csaverrel ki, négy csavarral le a tetőt, porszívó, vissza ugyanígy és azóta megint hibátlan!
Nem tudom, hogy tápegység, vagy alaplapi probléma, hogy néhány tized V-al magasbbakat mutat a BIOS, mint amire állítottam, de a beállításoknál könnyen lehet lefelé korrigálni és úgy tudom a BIOST állítani, hogy a vége legyen a gyárilag előírt feszkó! Így tényleg hibátlan!
Ajánlani tudom, de ne az áramvonalasított, ajtós fazont válaszd!
Még valami: szerintem a nagyobb méretű alaplap esetén a két alsó 5,25-ös lyukba nem lehet teljes méretű egységet beszerelni! (nálam így maradt ki az 5,25-ös floppy!)
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest