- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Airdagger
csendes tag
vizhütés nem fizhütés;)
Még kiegészités volt hogy furcsán keregett valami még a fizhütés időbol seasonic-al. Meg nem akart bekapcsolni a gép se kép se hang. Mondjuk én nem nagyon ismertem a seasonicot meg ez volt benne már a gépbe mert ezt összerakva vettem meg. Illetve nem mindent a cd meghajtok régiböl vannak meg a háló
sblive.Sztem a táp hadoklott már benne -
Airdagger
csendes tag
Csak mert elötte elfüstölt benne egy Seasonic 300w s magával vitte a kismaghajtót is de mást nem. De nem tom hogy mi igaz lehet a kismeghajtó vitte
magával a tápot. És még a seasonic alatt behalt egy alaplap is. Szal volt itt minden.
Ja meg fizhütés volt a gépbe de elégé szarakodott a gép. S a alaplap el is szállt
Most azt se tom mitöl vagy a vizhütés volt szar vagy nem tom mi volt. Vagy a táp volt kevés. De most megint bizonytalan vagyok hogy codegen birja é majd. Már
nagyon szemezek avval hogy lehet a chieftec 360w be kéne szerezni. -
Airdagger
csendes tag
Én azt olvastam itt sokaktol hogy a codegen xar. De itt mindenki dicséri
Most már nem tom mi az igaz :)
Nekem is egy Codegen 300w van ehez a confighoz ez elég?
AMD Athlon 1700+
MSI KT3 ULTRA2-C
MSI GF4 TI4200 64MB DDR
256MB DDR
PÁJO DVD
TEAC CDIRÓ
SB LIVE 5.1
HÁLÓKÁRTYA -
Jym
tag
300W a szükséges és ugyanakkor elégséges tápkapacitás AMD-s rendszerek esetén. Max 4 eszközhöz elég, ha többed van, inkább 400-as tápot vegyél, a biztonság kedvéért.
-
habarcs
csendes tag
Na, mivel már sokan írták hogy zajos a Codegen táp beírok.
Nekem is ilyen van, már másfél éve, és meg kell hogy mondjam, ilyen
csöndes tápom soha nem volt. SEMMI hangja nincs, olyan mintha nem
is menne. Komolyan. Alig kavar a ventillátor, és hideg a táp.
Egy Duron 700 KT7A-val a config. -
neduddki
nagyúr
Hi!!!
Igaza van az elottem szoloknak.
Most eppen Tusl2-c+1.3CelT+U2L+7500LE+LeadtekATA100+SBAU+2*IBM8GB+IBM120GB+Maxtor40GB+Maxtor20GB+Asus40CD+Yama8824+Toshiba1612+2tapventi a virnyoknak/eddig ez a leghalkabb +volt keznel/. Elotte ue, csak AbitKR7A+1.8TB meg se kottyant. Egyetteln poen volt: a tapelosztok allandoan kontaktosak voltak, ezutan szetvagadalva es oszeforrasztva es megy mint az alom. Ja Codegen 7001+300W
Udv.
Neduddki -
Márton
nagyúr
Hat nem tudom.
En is vettem Codegen hazat, Codegen tappal 300W es suvit nagyon!
Letszukseglet nalam a csendesseg (megnyugtat, meg hangot is mondunk abban a szobaban), ezert is vettem Barracuda IV-et, meg Spire Whisperrock II-t a procira (2800rpm).
Ez idaig mind rendben, de most meg a hazam baromira hangos. (le kellett cserelnem mert elotte 230W-os volt, es az nem vitte volna AMD-t)
Mit tegyek?
Zsiruj a haz, belenyuljak es atkossem 7V-ra (szerintem nem arrol megy)
Nem erdemes, elfustol?! -
launcser
senior tag
nemtom, nekem kodegen van
hát a tápventi az tápventihangu
procimat is egy ilyen tápbol kiszerelt nyomja, kb ugyanolyan a hangjuk
sorosan hozzákötök egy másik ventit és ugy sokkal halkabb lesz majd :)
és persze hasonlo teljesitmény -
pigor
tag
Azt tényleg érdemes megnézni, h a Codegen házban Codegen táp van-e, mert nagyot lehet szívni! A ''menőbb'' házakba általában C. tápot szerelnek... Sokan szidják, de nekem is az a véleményem, h 8-10 K Ft-ért megéri a ház maga is (pláne az L-es típusszámúak, amelyek nagyon tágasak, jól szerelhetők), a táp is elég megbízhatóan adja le a feszt és a teljesítményt (a 300 W-os kb. 180 W hasznos teljesítményt ad), halk és elég jól szellőzik, persze a Chieftec jobb... :)
-
Tchoepi
tag
Nem azért irtam, csak tréfás próbáltam lenni. Garancia persze nincs rá, de eddig (lekopogom) még minden (10-12db) codegen táp csöndes volt amivel összeakadtam. Bár nem ellenőriztem le (nem szedtem szét a tápot), de azt mondják, hogy azért, mert csak 7V-ot kap a tápventi. Minden esetre a hűtés megfelelő, és a zajszint is alacsony - legalábbis szubjektiv megitélésem szerint. Nálam a leghangosabb alkatrész a Pioneer DVD-író, ha olvasáskor felpörög.
-
Szomorú tapasztalataimból kiindulva nézd meg azért, nem Acorp v. egyéb van ráírva arra a Codegen-ház belsejében lapuló tápocskára. Kb. a felét azzal szerelik. (''Az is biztos megbízható, ha ilyen házba beleteszik''-bolti eladó miután visszaviszem az 1napos tápot, aminek a szagát nem lehet kibírni.)
-
esteban
senior tag
Na jo az elobbi uzenetem nem volt tul epito ... :D
En is raktam mar ossze par codegenes gepet, csak jo tapasztalatom van veluk .. talan az oldallemez egy picit vekony ... -
esteban
senior tag
bo:bo: nekem olyan CodeGen hazam lesz ami nincs is fenn a hivatalos weboldalon beeee ....
:D -
Lomos
aktív tag
Szerintem a Codegenek ar/szolgaltatas aranya igencsak figyelemre melto. Kovezzetek meg ha nem igy van. Nekem is Codegen van, most hogy raraktam 2 oldalra a fedelet egesz halk lett :-D
-
guest
veterán
''És még a porszívót. Az legalább elnyomja a ventik hangját is. ;)''
Ugye ezt nem azert irtad, mert alapbol hangos a Codegen hazak tapja?
Ki milyennek veli?
Most szemezek egy kek szinu hazzal, de meg nem lattam eloben, csak arlistaban.
Designos? :)
Amugy csendmanias vagyok (barracudaIV, stb), es nem szeretnem ha most a hazam lenne a legzajosabb.. -
BobMaster
senior tag
-
Tchoepi
tag
És még a porszívót. Az legalább elnyomja a ventik hangját is. ;)
Komolyra fordítva, már 8 különböző - általában jól megpakolt - konfigot építettem 300W-os codegen tápokra, sosem volt velük gond (van amelyik már több mint két éve megy napi 24 órában).
Ciao
Tchoepi -
sariz
csendes tag
Simán.
-
Zso :-)
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Codegen nagytornyom /4rekeszes/,amiben van egy 300W-os táp.Most vettem egy K7S5A alaplapot+1.2GHz-s duront.Ezek mellett van még egy Quantum 4,3Gb vinyó+CD+CD-RW+Asus 7100/2MX 400/.
A táp adatai:
-12V:0.8A
+12V:12A
-5V:0.5A
+5V:30A
+5VSB:1A
3.3V:14A
Elég-e ennek a konfignak ez a táp?
Thx Zso :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Airsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest