- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
L0ky
csendes tag
Üdv!
Látom, nemnagyon válaszoltok, ezért megkérdezem máshogyan!Ebben a házban szépen mutatna egy plexi ablak szerintetek?
Köszi
-
L0ky
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a Codegen 6099 Briza szürke változatába érdemes lenne-e átlátszó anyagot rakni (Gondolok én itt plexire, vagy az obiban kapható Hobby Glass-ra) design szempontjából.Üdv
-
Dassler
őstag
Nyah, kicseréltem a ventiket CM 13dba-sokra(oldalt, hátul, felül), elöre beraktam egy LED-Silentet, ami itt a prohardver venti tesztben is elég halknak bizonyult - elsö 5-ben volt - 1800rpm ellenére. Rezgéscsillapítókat is pakoltam ventik meg a táp alá, A szerelése kicsit macerás, pl elöl az usb-audio portok sem kiszedhetöek a 3,25-ös helyröl, de én azért kioperáltam célszerszámok segítségével
mivel kártyaolvasót pakolok a helyére, meg nosztalgiából beraktam egy kisfloppit is
fölötte egy PATA ill. egy SATA rack ill. DVD-RW ill DVD-ROM, bennt egy SATA meg egy PATA vinyó, így meg is telt, de nem is kell nagyobb, majd még a kártyákat bepakolom, meg vettem egy FSP tápot. Remélem halk lesz. A procin egy Glacialtech hütö van a lapon minden passzív, vga-t még nem vettem, majd jövö héten nézek valamit. Amúgy oldalt az a porszürö cuccos keret, elég érdekes, mert kissé lagymatagon fogják a csavarok, meg a furatok sem a legpontosabbak, de azért nem annyira zavaró, csak ha szerelgeti az ember az oldalsó venti miatt. Összeségében tetszik a ház, ennyi pénzért egész jó. Akinek nem kell nagy ház (nem akar RAID 5 tömböket) egy átlag géphez(1-2 HDD, rack, dvd-író/olvasó, esetleg 1-2 kiegészítö - ventiszabályzó iylesmi) böven elég. Egy kis plusz munkával nagyobb ventik is bele varázsolhatóak, ha valakinek van kedve szuttyogni ilyennel.
Csak azért írtam ide, hátha valakinek segít a késöbbiekben.
Legjobbakat.
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Olvasgatva itt, meg máshol is: A gyári ventik akkor most mennyire zajosak? Mert van aki hangosnak írja, van aki halknak...
[Szerkesztve] -
Krobi79
tag
Köszi, még nem késő. most csak tervezgetek, nem holnap veszem. Én is asztalban szeretném használni, viszont oda éppenhogy befér 43cm. 43 + pár mm-t mérek. Sajna a jelenlegi házamhoz vettem anno az asztalt és most 1cm hézag van felül. Jó lenne valami 42 cm körülit találni, olyat, ami jól szellőzik. valamivel alacsonyabb ház jó lenne, de eddig még nem találtam.
-
Ptech
addikt
Aki ilyet akar venni, siessen, sexben még 7.-éig lehet kapni! (13000huf)
-
Studi22
aktív tag
Még mindig csak ajánlani tudom ezt a kuckót én azért most raktam bele +1 ventit így sztem bőséggel jó nekem egy t-birdem van kicsit huzva van de csodás hőmökkel szaladgál és csak gyári hűtő van rajta!
Igaz nekem csak egy wincsim van de az még mindig megvan fagyva idle hőm 16-17 celsius ha terhelve van 21-22 megy fel max.
A táp:nálam 400W-os codegen volt alpba beszerlve és pikk pakk megyen nagyon jó fesz értékeket ad.
Tehát csak ajánlani tudom még mindig! -
cstomee
tag
üdv.
Jövő hétre tervezem én is eme remek kuckó megvételét....
A kérdés az lenne h mi a különbség az E-60997-C9 és az E-6099-C9 között?
Külsőre csak annyit vettem észre h a 97-esen 2 ovális a 99esen kerek szellöző lyuk, meg h máshol van az usb, audio csatik!
Esetleg vki látta már mind a 2 házat? -
balazs6k
csendes tag
-
gerjus
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #24 üzenetére
hat igen a 300 as lehet nem ! En direkt 350 essel kerestem az jol ment nagyon ! a 3 gigas prescottot 3.6 on siman vitte !!
[Szerkesztve] -
Mr_Vercetti
őstag
a táp az nagyon ratyi. 3.2-re húzva a procit már nem bírja.
-
Mr_Vercetti
őstag
Szovall az alsó lap szélén, és az előlap belső oldalán vannak piros neoncsövek, és az oldalán pluszba egy uv kék venti.
-
Mr_Vercetti
őstag
Na megvan a ház!
Feketét vettem, gyárilag elöl, tetején kék venti.
Belepakoltam még az oldalára egy uv kék 8 cm-es ventit, meg két piros neoncsövet.
Nem semmi ahogy kinéz
(Csak ez a gyári codegen 300-as táp nem valami nagy cucc sztem, szal én sztem lassan cserélem is)
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #19 üzenetére
hello nekem is van harom 5.25 hely 3.5 felbol talan 3 de lehet tobb is most erre nem emlekszem de ott van a siteon ! ket darab ventit kapsz hozza egyik oldalt masik tetejen mindketto keken vilagit faszasan nez ki en tettem egy harmadikat is a seggebe !! annyira hogy az oldalapot kezzel csavarhato csavarral adjak minden mas csavaros !
a site az iraja 4 5.25 es 3 3.5 es hely van benne !!
Szerintem az arat tobbszorosen megeri csak dicserni tudom !! -
Mr_Vercetti
őstag
Lécci valaki válaszoljon már.
Hány db 5.25, és hány darab 3.5-ös hely van ebben a házban?
2 ventit adnak hozzá gyárilag?
És ez a ház mennyire csavarmentes?
Holnapra tervezem hogy veszek egyet én is.
Köszi -
trident
csendes tag
Újabb házak: Bővebben: link
A tervező túls ok filmet nézett, de mégsem dobnám ki az ablakon:
Bővebben: link
Aerocool front
Ez új lenne? Bővebben: link -
trident
csendes tag
Jogos Xelo!
Még két dolog:
az Aerocoolnál több ILYEN (hűtés/ár/plexi/lese dolgok) tipusú házból is válogathatsz;
a Codegennél pedig talán 2-3 olyan ház van, amit szivesen elfogadnék (van olyan, amit kis hazánkba még nem láttam.
Mindenestre a Codegen Briza és az Aerocool házak is jó választás lehet több szempontból is! -
Xelo
addikt
megnéztem és nem is néz ki rosszul... bár szerintem nem Best buy! Én most (nemrég) vettem Aerocool Aeroengine Jrt 11ért..
Pro:
-szép (már akinek bejön ez az UFOs kinézet)
-sok venti (az elején van egy turbina szerü baszottnagy hütés, 12cmes, de az ugy szivja is a levegőt rendesen, méghozzá a winyóra, ami plusz ponty. az oldalán a plexibe meg bele van ágyazva egy 8cmes cucc. jahh nem kell ugye mondanom mind a kettő szép kék ledes... én még betettem hátuljába is egy 8ast az is szép kék leddel)
-állítható ventisebesség
-(még) nem tapasztaltam hogy porosodna
-nagyon jó ár
Kontra:
-az elején a turbinát védő cucc tök könnyen benyomódik.. leglaábbis elsőnek nem tünik ugy de már nekem picit benyomodott..
-a plexi koszolódik, de hát ilyenek a plexi oldalak
-néhol kicsit lehetne szebb a festés
naggyából ennyi.. jahh ehhez nem jár táp -
trident
csendes tag
Én is ilyen házat használok néhány hónapja.
Pro:
-a ventik halkak.
-a táp halk, ha nem használod és eladod, akkor máris csökkentetted a ház árát.
-ólcsó.
-jól néz ki
-hűvös
-kis barkáccsal azt csinálsz vele amit akarsz, pl 12 cm.-es ventik felszerelése
-air duct
Kontra:
-tényleg porosodik.
-kár hogy nem 12 cm-es ventikkel adták ki alapban is.
.................
Akinek csípi a szemét a codegen márka az vegyen Yessico open airt +5-7 ezer forintért (táp nélkül),
Akinek meg sok pénze van, az vegyen egy TT Sharkot nekem is. Az biztos jobban teteszene,
de addig
szerintem BEST BUY.
hasonló best buy szvsz még a Gigabyte G power is. (őt most tesztelgetem...) -
Mr_Vercetti
őstag
ebben a házban hány hely van vinyónak? és hány 5.25?
-
Studi22
aktív tag
Nos tegnap én is megkaptam és már át is szereltem tényleg érezhető még így két ventivel is a hűtés mértéke nálam a főleg a vinyő van úgymondd megyfagyva még akarok bele még egy ventit oldalra és akkor sztem a proci jól fogja magát érezni!!!
Én úgy vagyok vele hogy csak ajánlani tudom!
A ventik meg hát úgy ahogy hangosak nekem annyira nem én ezt kibirom!!! -
gerjus
senior tag
Asszem elkestemkorulbelul 2 honapja kerdeztem ugyanezt mindekitol senki nem hallott rola semmit ugyhogy en is vettem 1 egy feketet es teljesen megvagyok vele eloegedve szep nagyon, nagyon jol szellozik nekem 8 fokot jelentett csak atraktam a regibol az ujba !!
De asszem elkestem mert mar te is bolgod tulaja vagy nekije !!
grat -
Studi22
aktív tag
Én innen veszem Bővebben: link és 13.750 magyar pénzé!!
-
Nedudgi
aktív tag
Bővebben: link asszem itt láttam ilyet.
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék hogy a címben emlitett kuckó van-e már valakinek, ha igen akkor milyen tapasztalásai vannak ez ügyben hűtés zajosság mert én a héten vásárolok egy ilyen sztem jó kis házikót!
Várom az ilyen ház tulalyokbeszámolóját.
Egész elfogadható az ára is táppal együtt van igaz az is codegen de hát ennyi pénzé sztem rendicsek.
Itt egy külföldi teszt képpekel:
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest