Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Netfone
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krobi79
tag
Köszi, még nem késő. most csak tervezgetek, nem holnap veszem. Én is asztalban szeretném használni, viszont oda éppenhogy befér 43cm. 43 + pár mm-t mérek. Sajna a jelenlegi házamhoz vettem anno az asztalt és most 1cm hézag van felül. Jó lenne valami 42 cm körülit találni, olyat, ami jól szellőzik. valamivel alacsonyabb ház jó lenne, de eddig még nem találtam.
-
gerjus
senior tag
Asszem elkestemkorulbelul 2 honapja kerdeztem ugyanezt mindekitol senki nem hallott rola semmit ugyhogy en is vettem 1 egy feketet es teljesen megvagyok vele eloegedve szep nagyon, nagyon jol szellozik nekem 8 fokot jelentett csak atraktam a regibol az ujba !!
De asszem elkestem mert mar te is bolgod tulaja vagy nekije !!

grat -
Nedudgi
aktív tag
Bővebben: link asszem itt láttam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest