Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
De labilis, ha így szállítom! :) Annyi szerencsém van, hogy körülveszi oldalt a fémváz. Ide kellett eredetileg síneken becsúsztatni a gumibakos tartót. Nos én a tartót kivettem, felülről felkötöttema gumikat, de a felkötést is a gumibakokon keresztül oldottam meg. Egyébként hihetetlen, de nagyon jó tartásuk van ezeknek a madzagoknak. Úgy értem, ha kb. 45°-ban megdöntöttem a vinyót, akkor sem esett le a súlyánál fogva, mert megkapaszkodott a gumiban.
Szállításkor kiveszem a vinyót, vagy becsavarozom, az asztalon meg mitől mozogna? Ha belerúgok az asztalba sem mozog! (kísérlet kikapcsolt állapotban) :)
Így viszont egyátalán nincs hangja, még a munka közbeni kercegést sem hallani. :) -
Zsiba
senior tag
Gratulálok, nagyon jól néz ki a ház! Ez a gumis vinyófelfüggesztés érdekelne, hogy mennyire vált be. Én is elég sokat kísérleteztem ezzel. Tapasztalatom szerint a winchestert a lehető legtávolabb kell lógatni a fémváztól. Nálam most egyszerű gumikon, gatyamadzagon lógva van befüggesztve a winchester és így végre sikerült elkerülnöm, hogy átvigye a rezgéseket a házra. Bizony ezt még az alufelfogásos gumibakos megoldás sem segített.
Na, még egyszer gratulálok, szép a ház festése, és jól néz ki belülről is! :)
Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi