Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Zsiba

senior tag

válasz Beck18 #9 üzenetére

De labilis, ha így szállítom! :) Annyi szerencsém van, hogy körülveszi oldalt a fémváz. Ide kellett eredetileg síneken becsúsztatni a gumibakos tartót. Nos én a tartót kivettem, felülről felkötöttema gumikat, de a felkötést is a gumibakokon keresztül oldottam meg. Egyébként hihetetlen, de nagyon jó tartásuk van ezeknek a madzagoknak. Úgy értem, ha kb. 45°-ban megdöntöttem a vinyót, akkor sem esett le a súlyánál fogva, mert megkapaszkodott a gumiban.

Szállításkor kiveszem a vinyót, vagy becsavarozom, az asztalon meg mitől mozogna? Ha belerúgok az asztalba sem mozog! (kísérlet kikapcsolt állapotban) :)

Így viszont egyátalán nincs hangja, még a munka közbeni kercegést sem hallani. :)

• Zsiba

senior tag

Gratulálok, nagyon jól néz ki a ház! Ez a gumis vinyófelfüggesztés érdekelne, hogy mennyire vált be. Én is elég sokat kísérleteztem ezzel. Tapasztalatom szerint a winchestert a lehető legtávolabb kell lógatni a fémváztól. Nálam most egyszerű gumikon, gatyamadzagon lógva van befüggesztve a winchester és így végre sikerült elkerülnöm, hogy átvigye a rezgéseket a házra. Bizony ezt még az alufelfogásos gumibakos megoldás sem segített.

Na, még egyszer gratulálok, szép a ház festése, és jól néz ki belülről is! :)

Aktív témák