- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
De labilis, ha így szállítom! :) Annyi szerencsém van, hogy körülveszi oldalt a fémváz. Ide kellett eredetileg síneken becsúsztatni a gumibakos tartót. Nos én a tartót kivettem, felülről felkötöttema gumikat, de a felkötést is a gumibakokon keresztül oldottam meg. Egyébként hihetetlen, de nagyon jó tartásuk van ezeknek a madzagoknak. Úgy értem, ha kb. 45°-ban megdöntöttem a vinyót, akkor sem esett le a súlyánál fogva, mert megkapaszkodott a gumiban.
Szállításkor kiveszem a vinyót, vagy becsavarozom, az asztalon meg mitől mozogna? Ha belerúgok az asztalba sem mozog! (kísérlet kikapcsolt állapotban) :)
Így viszont egyátalán nincs hangja, még a munka közbeni kercegést sem hallani. :) -
Zsiba
senior tag
Gratulálok, nagyon jól néz ki a ház! Ez a gumis vinyófelfüggesztés érdekelne, hogy mennyire vált be. Én is elég sokat kísérleteztem ezzel. Tapasztalatom szerint a winchestert a lehető legtávolabb kell lógatni a fémváztól. Nálam most egyszerű gumikon, gatyamadzagon lógva van befüggesztve a winchester és így végre sikerült elkerülnöm, hogy átvigye a rezgéseket a házra. Bizony ezt még az alufelfogásos gumibakos megoldás sem segített.
Na, még egyszer gratulálok, szép a ház festése, és jól néz ki belülről is! :)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Subaru topik
- Fotók, videók mobillal
- ASRock lapok általában
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest