Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peat;)
veterán
Olvastam és a képeken sem láttam szénné égett codegen halmazokat
, lehet hihetetlen de én nyugodtan alszom, főleg hogy pár ezret nem dobtam ki a kukába(nekem a gépben minden kidobásnak számít
) Az meg ár alaplap dolga hogy mennyire ingadozik pl. a cpu feszültsége(nekem 0, epox lapnál) szóval a táp csak a kakaót adja és kész. Nem kell túllihegni, már vagy 15 éves biztos van(mármint a táp, de lehet a codegen is
bármennyire is sok a panasz
), csak megy már a kisebb gyártóknak is, főleg ha több éve piacon vannak.
Egyébként ha újonnan kéne tápot venni akkor inkább a coolink, de már arról is olvastam panaszt itt a ph!-n valahol(nemtom melyik verzió volt pontosan)
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
Szerintem elbírja könnyedén, nekem az adataimnál lévőt is 300w codegen viszi csak egy cd-íróm van, de két wincsivel 2db házhűtővel és a 9800(jóval többet ''eszik'' egy 8500-nél asszem)-al semmi gond.
Egyesek túllihegik ezt a tápdolgot és már a legalapabb gép alá is a min. 400W-osat ajánlják. Leégéstől meg nyugi legyen,csak akko csinálja ha hamisított, régebben voltak ilyen példányok(haveromnak nemrég szállt el a codegenje és semmit nem vitt magával). Esetleg ha van egy elosztód amiben van magasfesz védelem(pl. villámnál így nem az esetleg nem a legjobb márkás tápra hárul a feladat) nyugodtan megveheted. MAx mégis elfüstöl
De nem hinném hogy baj lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest