Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
VladimirR #12 üzenetére
> a divxg400 nem feliratozo
Lehet, de nálam akkor is ez nyomja a feliratot.
> azonban ha ezt a programot nem matrox videokartyaknal hasznaljak, akkor elofordulhat az a hiba, hogy szuksegtelenul tukrozi a kepet
Akkor lehet, hogy nálam azért nem fordul meg, mert nekem Matrox G450 kártyám van. (Egyébként ebben is lehet flippet állítani.)
> az, hogy utolag kerult bele egy feliratozo is, keparany ''buheralo'', ezen a dolgon semmit nem valtoztat
Én pont a képbuheráló miatt használom, tkp csakis a ''compensate overscan'' miatt (egyébként semmi gondom nem volt a vobsubbal), mert semmi egyéb progival nem tudtam elérni, hogy a teljes méretű kép látsszon a TV-n. A kép szélei mindig hiányoztak. Ezzel hozzá lehet tenni a képhez bizonyos vastagságú fekete sávot, így a látható képből ez fog hiányozni, nem a hasznos terület.
[Szerkesztve] -
Tangerine
senior tag
Sajnos nem tudok, mert átálltam a DivG400-as feliratozóra. Régebben használtam vobsubot, és már nem emléxem hol volt benne ez a feature, de hogy volt, az biztos. De lehet, hogy tényleg magában a codecben kellene kivenni a forgatást, mintsem dupla forgatással, és dupla tükrözéssel a procit terhelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest