Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Itt le van írva, hogy éred el a kérdéses meghajtót (vagy mappát, nem tudom mi a helyes megnevezés):
Én ezt követtem, tehát a PNA-n csináltam a másolást. Memóriakártyára vagy belső memóriába felmásoltam a képeket szgépről, majd a fenti módon megnyitottam a RF2-t, és a PNA-n átmásoltam a mappák között. A PNA-t PC-re kötve is meg lehet oldani, de külön program kell hozzá, amit én ennyi miatt nem telepítettem. Arra figyelni kell, hogy a bélyegkép és a hozzá tartozó nagy kép fájlneve azonos legyen, hiszen így tudja összepárosítani. Ellenkező esetben nem fog működni (elsőre így jártam). Én natív méretű (800x480) jpg-t raktam rá, tökéletesen működik. Azokat a gyári képeket, amiket sosem fogok beállítani, töröltem. Nem hiányolja. Elég töcsmörgős a dolog, picik az ikonok, total commander vagy hasonló program híján nehézkes az egész, szóval ezzel a módszerrel nem fogja senki hetente cserélgetni a képeket. De asszem nincs is sok értelme.
Egyéb dolgot nem piszkáltam, sok helyen le van írva a figyelmeztetés. Egy óvatlan mozdulattal (amit ezen a kijelzőn nem nehéz elkövetni...) még egy hozzáértő is téglázhatja a gépet, szóval csak óvatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest